Mycket slang blir det...

Den här helgen var det dags att börja dra slang för elkablarna till kök och allrum. Elisabeth jobbade på med detta medan Ronny reglade upp innerväggare för några av rummen. Det blev mycket slang i olika längder att fästa fast i taket. Det var många mått att mäta och hålla reda på i olika riktningar för de 41 spotlights som kommer att sitta i kök och i allrum. Det blev några fel ibland, men som tur gick de att rätta till.
 
För att få en bra belysning över arbetsytorna har vi satt 5 W spotlights med 55 cm mellanrum ovan köksön och 60 cm mellanrum över köksbänkarna. Ovan gångytorna runt köksön sitter de med 90 cm mellanrum. 
 
Ronny har jobbat med att regla upp innerväggarna för badrum och att sovrum. I badrummet sitter reglarna med 30cc och i övriga vägger med 60cc. Att reglarna sitter tätare i badrummen beror på att de ska hålla för kaklets tyngd, vilket vi tidigare skrivit om.
 
Här fästs den sista regeln för väggen till badrummet. Vi ser nu att badrummet kommer att bli stort. Det blir härligt med ett luftigt badrum.....när det blir klart...